Al jaren liggen ze in de kast: die mooie kralen of die oude kapotte of wat ouderwetse ketting. Via Sieraad-op-maat kun je er een eigentijds sieraad van laten maken. Ik werk zowel met oude als nieuwe materialen of een combinatie ervan. Enkele van je lievelingskralen gecombineerd met edelsteentjes, glaskralen of 3D verf zorgen voor een verrassend resultaat.

Heb je zelf niets liggen, maar ben je op zoek naar een sieraad bij een bepaalde outfit, ook dan ben je bij Sieraad-op-maat aan het juiste adres. Samen maken we een keus uit een model en te gebruiken materialen en kleuren. Binnen enkele weken heb je een uniek exemplaar in huis.

Met 3D verf kan veel meer dan alleen sieraden maken. De verf hecht op allerlei materialen en is weerbestendig. Bij de voorbeelden vind je uiteenlopende zaken als hangers voor vogelvoer, versierde kaarsjes en vlinders waarmee een gevel is versierd.

Er zijn zoveel materialen dat ik steeds weer iets nieuws wil proberen. Blader eens door de foto's heen om te zien wat er mogelijk is. En natuurlijk kun je ook terecht op Facebook.

Nog leuker dan laten maken is zelf doen. Wil je met een groepje van 3 - 6 personen een avondje aan de slag met kralen of 3D-verf dan ben je welkom in Zeist of kom ik graag naar je toe voor een workshop. In één avond maak je een leuk sieraad, een mooie tas of een unieke woondecoratie.

Meer weten of iets bestellen? Stuur een e-mail naar info@sieraad-op-maat.nl.

Voor de sieraden klik je hier.

Voor de decoraties met 3D verf klik je hier.